Copyright & Content writing

Serviciile de content writing consolideaza informatia si mesajul transmis si le coreleaza cu imaginea brandului. Articolele redactate sunt in general de informare a publicului tinta (texte utile, relevante, interviuri, newsletter, advertoriale, features, comunicate de presă, prezentari powerpoint etc.) chiar imagini și grafice. În baza unui plan de cuvinte cheie, in cazul campaniilor SEO, articolele vor avea densiteatea si tipul expresiilor domeniului de activitate pentru care s-a optat.

Articole si materiale publicitare
Redactam continut pentru materiale publicitare (text pentru pliante, afișe, broșuri, flyere, bannere, scrisori publicitare, spoturi, social media, landing page, catalog de produse etc.). Textele realizate sunt importante pentru analiza demografica si stabilirea publicului țintă indrumandu-l mai departe catre achizitia produselor sau serviciilor promovate.

Timpul este cea mai importanta resursa si noi cunoastem asta cel mai bine. AdSolutions va pune la dispozitie servicii de publicare si administrare continut website. Continutul websiteului poate fi procesat manual si individual cat si automat, prin sisteme dezvoltate particular pentru proiectul dumneavoastra.
De exemplu, preluarea de date de la furnizorul dumneavoastra si procesarea preturilor cu o formula de calcul, editarea repetata a imaginilor ce urmeaza a fi publicate pe un magazin online.

Website in legalitate
Intr-un stat cu legislatie cu foarte mare dinamism, va oferim servicii de asistenta legala privind prezenta in mediul online pentru a preveni neplaceri de natura juridica.
Consultanta despre continutul legal al unui website difera in functie de fiecare domeniu de activitate sau informatie publicata pe internet. Redactam si adaptam pagini de termeni si conditii, politici de confidentialitate, consultanta privind legislatia europeana GDPR, etc.

Asistenta legala va poate ajuta si in cazul disputelor pe internet ce pot tine de reputatie online, recenzii comerciale sau drepturi legale intelectuale sau de proprietate.