SEO

Serviciile SEO (abrevierea de la search engine optimization) reprezinta procesul recurent prin care se obtine cresterea traficului cantitativ si calitativ prin cresterea vizibilitatii site-ului web in motoarele de cautare.

Din statistici reiese ca o mare parte dintre clienti inainte de a face o achizitie, cauta pe Google serviciile, solutiile sau produsele pe care urmeaza sa le cumpere. Partea mai putin placuta pentru antreprenori este ca foarte rar cautarea se extinde dupa primele 5 pagini de rezultate. De cele mai multe ori aceasta cautare se sfarseste cu selectarea furnizorilor si a calitatii serviciilor acestora, pretul cat si locatia accesibila viitorului client, astfel din cateva mii de siteuri existente pe segment, cateva zeci aduna toti clientii.

Companiile prezente în mediul online își doresc să obțină o poziție cât mai bună pe motoarele de căutare relativa la concurenta acestora pe segment. Ajungerea pe prima pagină și menținerea pentru o perioadă cât mai lungă acolo poate fi realizată decât cu implicarea continua activa din partea unei echipe profesioniste, cu experiență în furnizarea de servicii SEO de cea mai bună calitate.